A KATEX Kereskedelmi Kft. 1993-ban indult, fő profilunk cipő és sportszer nagykereskedelem, emellett az elmúlt években a kiskereskedelem irányába is nyitottunk.

Nagykereskedőként az ország egész területéről érkező cipő és sportszer viszonteladóinkat szolgáljuk ki. 

Számos általunk forgalmazott márka kizárólagos hazai importőrei vagyunk. Cipők tekintetében hozzánk tartoznak a BIRKENSTOCK márka termékei, és a nyári papucsok abszolút piacvezetője, a RIDER, illetve annak két testvérmárkái: az IPANEMA, GRENDHA, ZAXY, CARTAGO. 

Tevékenységi körünkbe tartozik a RUCA FIGHTER, a FOX 40, a RUCANOR és a BODY SCULPTURE sporteszközeinek kereskedelme.

Kiterjedt partnerkapcsolatainknak köszönhetően termékeinkkel az ország egész területén találkozhat, a kicsi szaküzletektől kezdve a bevásárlóközpontokig és hipermarketekig számos értékesítési ponton képviselve vagyunk.

Viszonteladóink és üzleteink termékfeltöltését saját teherautóparkunkkal látjuk el, így garantálva a pontos, gyors, költségkímélő beszerzést. Üzleti filozófiánk a hosszú távú, kölcsönösen előnyös partneri kapcsolatok kialakításán és fenntartásán alapul.

Márkáinkat és viszonteladóinkat intenzív reklámkommunikációval támogatjuk, melynek része az eseménymarketing, a nyomtatott és elektronikus sajtóban való rendszeres megjelenés, közösségi média-kampányok, a szezonális óriás-plakátkampányok és a gépjárműreklámok.