Kérem, engedje meg, hogy pár szóban bemutatkozzunk:

A KATEX Kereskedelmi Kft. 1993-ban indult, fő profilunk cipő és ruházati nagykereskedelem, emellett az elmúlt években a kiskereskedelem irányába is nyitottunk: 
IGUANA FALLS néven boltot üzemeltetünk a Premier Outlets Centerben, cipőmárkáink kiskereskedése pedig a George's Shoes üzletláncon keresztül történik, a dunakeszi Buy Wayben,a szegedi Árkádban és a Premier Outlets Centerben is jelen vagyunk.

Nagykereskedőként az ország egész területéről érkező cipő és ruházati viszonteladóinkat szolgáljuk ki. 
Számos általunk forgalmazott márka kizárólagos hazai importőrei vagyunk, ruházat tekintetében a legismertebb márkáink a RUCANOR, az IGUANA, ICEPEAK és a BRUGI.
Cipők tekintetében hozzánk tartoznak a fenti márkák cipőin felül a WEST COAST, CORTINA, valamint a REFLEXAN termékei, és a nyári papucsok abszolút piacvezetője, a RIDER, illetve annak két testvérmárkája: a GRENDHA és az IPANEMA.

Tevékenységi körünkbe tartozik a BODY SCULPTURE otthoni kondicionáló gépcsalád forgalmazása, valamint a RUCA FIGHTER, a FOX 40 és a RUCANOR és a BODY SCULPTURE sporteszközeinek kereskedelme.

Kiterjedt partnerkapcsolatainknak köszönhetően termékeinkkel az ország egész területén találkozhat, a kicsi szaküzletektől kezdve a bevásárlóközpontokig és hipermarketekig számos értékesítési ponton képviselve vagyunk.

Viszonteladóink és üzleteink termékfeltöltését saját teherautóparkunkkal látjuk el, így garantálva a pontos, gyors, költségkímélő beszerzést. Üzleti filozófiánk a hosszú távú, kölcsönösen előnyös partneri kapcsolatok kialakításán és fenntartásán alapul.

Márkáinkat és viszonteladóinkat intenzív reklámkommunikációval támogatjuk, melynek része az eseménymarketing, a nyomtatott és elektronikus sajtóban való rendszeres megjelenés, közösségi média-kampányok, a szezonális óriás-plakátkampányok és a gépjárműreklámok.