Body Sculpture

A Body Sculpture márkát a Bellow Equipment Co. alapította 1965-ben.
A cég nagy változása 1990-ben kezdődött, amikor megvásárolta a Solex Industries. Egy évtized alatt a Body Sculpture gyors növekedésbe kezdett és mára már egy erős nemzetközi márkává vált.

A vállalat, Body Sculpture név alatt, nemzetközileg elismert fitness eszközöket és kiegészítőket gyárt.

A terméklista a fitnesseszközök sokaságát vonultatja fel az otthoni sportszerektől kezdve, a különféle súlyzókon át, a jógaszőnyegekig.

Ezekben az otthoni fitness termékekben minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

Rucanor

A Rucanor 1956-ban kezdte el működését egy 16 négyzetméteres pincében.
Eredetileg a még napjainkban is divatos és közkedvelt gumitalpú vászon tornacipőket gyártott. Innen ered a név is: Rubber Canvas Originals.

A Rucanor kezdetekben egy holland családi vállalkozás volt, ami időközben egy nemzetközi szervezetté és erős márkává nőtte ki magát. 9 országban saját irodái vannak és további 30 országban disztribútoraik, így világszerte több mint 15 ezer boltban és áruházban kaphatók termékeik a sportoló vásárlóközönség millióinak megelégedésére.

Ma a Rucanor egy lelkes fiatal, kreatív és fáradhatatlan csapat. A 'nincs lehetetlen' szemlélet tükröződik termékeiken. A Rucanor számára a dolgozók és a vásárlók a legfőbb részvényesek. 
Ők a hosszútávú sikeres jövő kulcsa, csak így lehet kiépíteni közöttük biztos kapcsolatot ahol a nyílt kommunikáció, az átláthatóság, a szenvedély, a sport iránti tisztelet és az egészséges humor a Rucanor alapelvei.

1956 óta a Rucanor egyet jelent a tiszta sportélménnyel. 
Napjainkban egyre nagyobb figyelmet kap a fitt és egészséges élet. Az olyan, társadalmunkat érintő problémánkban, mint például az elhízás, társadalmi összetartó erő hiánya, a sport egyre nagyobb és nagyobb szerepet kap a mindennapi életünkben.

A Rucanor egy igazi családi márka, azzal a céllal, hogy mindenki életébe behozza a sportot, a család minden tagjának legnagyobb megelégedésére.

Ez a Rucanor küldetése: egy mindenki számára elérhető megbízható és sikeres sportmárkává válni. 
A különböző sportágakhoz nyújtott széles árukínálat kiváló minősége reális árakat tükröz. 

Kétségkívül Hollandiában (is) a legnépszerűbb sport a futball. Természetes, hogy ez a Rucanor áruválasztékára is rányomta bélyegét, hiszen semelyik sportág nem vonultat fel annyira színes kínálatot a katalógusukban, mint a foci.

Szinte nincs olyan sportszer, kiegészítő vagy felszerelés, amit egy valamire való focista ne találna meg a Rucanor által felvonultatott választékban.
Ezzel szeretnék elérni azt, hogy a lehető legtöbb embert juttassuk el a sportolás nyújtotta örömökhöz.

Ipanema Flip-flop

Az Ipanema lábujjközes papucsok vidám színeinek nehéz ellenállni. 

Nagy választékuknak és kedvező árfekvésüknek köszönhetően mindenki megtalálhatja az egyéniségéhez leginkább illő darabokat. 

Nevét a Rio de Janeiroban található világhírű strandról, az Ipanema Beach-ről kapta, utalva brazil származására.

Gyártója a Grendene, akárcsak a Rider papucsoknak. A Rider "kistestvéreként" számíthatunk a megszokott kényelemre és minőségre, míg árfekvése kedvezőbb, így a vásárlók köre is szélesebb.


Keresd fel az Ipanema honlapját is!

Rider

A Rider kollekciójában egyaránt megtalálhatóak a sportos és a divatos termékek.

Kedvünkre válogathatunk strandpapucsok, utcai papucsok, szandálok és egyéb, például zuhanyozásra vagy otthoni viselésre alkalmas modellek között. 

A márkanév garantálja a jó minőséget.

A jól ismert és közkedvelt Rider papucsok és szandálok gyártója a brazil Grendene, melynek egyben a vidám Ipanema papucsokat is köszönhetjük. 


Keresd fel a Rider honlapját is!