RucaFighter

A RucaFighter márka termékeit sok ezer sportoló – amatőr és profi – használta és használja ma is nagy megelégedéssel. Sikere nagyban köszönhető kiváló minőségének és kedvező árának. Számos hasonló termék van jelen a küzdősport eszközök és kiegészítők piacán, de a RucaFighter nagyon jó ár/érték arányával kiemelkedik közülük.

Cartago

A Cartago márka a férfi utcai papucsok táborát képviseli. A legújabb divatirányzatoknak megfelelő értékeket hordozza, kifinomult, könnyed eleganciát ad viselőjének miközben a nyári lábbelik lazaságát is. A Cartago azoknak készült akik szeretnék kifejezni önmagukat és szabadjára engedni saját stílusukat.

Zaxy

Ismerje meg az egyenesen Brazíliából érkező új márkánkat, a Zaxy-t, amely vibráló színekkel, vagány mintákkal és újszerű formavilággal teremt divatot. Fiatalos kollekciójában megtalálhatóak a balerina cipők, papucsok, flip-flop-ok és szandálok egyaránt, így mindenki megtalálhatja az ízlésének legmegfelelőbb lábbelit. A modellek azonban nem csak trendik, hanem könnyű viseletet biztosítanak a legnagyobb melegben is.

Grendha

A Grendha a nőies, divatos stílust hivatott képviselni. A bohém Brazília színei, mintái köszönnek vissza a papucsokon és szandálokon. Csillogó kövek, patentok és állatmintás textúrák teszik még inkább feltűnővé és különlegessé. A kollekcióban női papucsok és szandálok, gyerek papucsok és bébi szandálok találhatóak. A Grendha termékeket úgy tervezték, hogy minőségük kifogástalan, megjelenésük pedig rendkívül vonzó legyen.

 

Birkenstock

A BIRKENSTOCK nemcsak a világ öt legnépszerűbb cipőmárkái közé tartozik, hanem egyúttal a világszerte legismertebb német márkák egyike. Kimagasló kényelmet, magas funkcionalitást és rendkívüli minőséget képvisel. A magas szintű minőség a gondosan kiválasztott, kiváló minőségű, fenntartható forrásokból származó nyersanyagok eredménye, amelyeket a márkára jellemző igényes körülmények között dolgoznak fel.

Minden modell lelkét az eredeti BIRKENSTOCK talpágy képezi. A legapróbb részletekig átgondolt felépítés, amelyet a láb homokban hagyott természetes lenyomatára modelleztek, elősegítve, hogy a láb – lehetőleg terhelés nélkül – több órát kibírjon a lábbelikben. Ez támogatja az egészséget, és elősegíti a jó közérzetet.

 

Body Sculpture

A Body Sculpture márkát a Bellow Equipment Co. alapította 1965-ben. A cég nagy változása 1990-ben kezdődött, amikor megvásárolta a Solex Industries. Egy évtized alatt a Body Sculpture gyors növekedésbe kezdett és mára már egy erős nemzetközi márkává vált. A vállalat, Body Sculpture név alatt, nemzetközileg elismert fitness eszközöket és kiegészítőket gyárt. A terméklista a fitnesseszközök sokaságát vonultatja fel az otthoni sportszerektől kezdve, a különféle súlyzókon át, a jógaszőnyegekig.

Ezekben az otthoni fitness termékekben minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

Rucanor

1956 óta a Rucanor egyet jelent a tiszta sportélménnyel. Napjainkban egyre nagyobb figyelmet kap a fitt és egészséges élet. Az olyan, társadalmunkat érintő problémánkban, mint például az elhízás, társadalmi összetartó erő hiánya, a sport egyre nagyobb és nagyobb szerepet kap a mindennapi életünkben. A Rucanor egy igazi családi márka, azzal a céllal, hogy mindenki életébe behozza a sportot, a család minden tagjának legnagyobb megelégedésére. Ez a Rucanor küldetése: egy mindenki számára elérhető megbízható és sikeres sportmárkává válni. A különböző sportágakhoz nyújtott széles árukínálat kiváló minősége reális árakat tükröz. Kétségkívül Hollandiában (is) a legnépszerűbb sport a futball. Természetes, hogy ez a Rucanor áruválasztékára is rányomta bélyegét, hiszen semelyik sportág nem vonultat fel annyira színes kínálatot a katalógusukban, mint a foci.

Szinte nincs olyan sportszer, kiegészítő vagy felszerelés, amit egy valamire való focista ne találna meg a Rucanor által felvonultatott választékban. Ezzel szeretnék elérni azt, hogy a lehető legtöbb embert juttassuk el a sportolás nyújtotta örömökhöz.

Ipanema Flip-flop

Az Ipanema lábujjközes papucsok vidám színeinek nehéz ellenállni. Nagy választékuknak és kedvező árfekvésüknek köszönhetően mindenki megtalálhatja az egyéniségéhez leginkább illő darabokat. Nevét a Rio de Janeiroban található világhírű strandról, az Ipanema Beach-ről kapta, utalva brazil származására.

Gyártója a Grendene, akárcsak a Rider papucsoknak. A Rider "kistestvéreként" számíthatunk a megszokott kényelemre és minőségre, míg árfekvése kedvezőbb, így a vásárlók köre is szélesebb.

Rider

A Rider kollekciójában egyaránt megtalálhatóak a sportos és a divatos termékek. Kedvünkre válogathatunk strandpapucsok, utcai papucsok, szandálok és egyéb, például zuhanyozásra vagy otthoni viselésre alkalmas modellek között. A márkanév garantálja a jó minőséget. A jól ismert és közkedvelt Rider papucsok és szandálok gyártója a brazil Grendene, melynek egyben a vidám Ipanema papucsokat is köszönhetjük.